Nuorkauppakamareiden yhteistyö 18-40 -vuotiaiden kehittämiseksi yltää yli maakuntarajojen

Kevät on tuonut eteen uusia haasteita niin yrittäjille, yhdistyksille kuin työntekijöillekin. Tarve muuntautumiselle työelämässä ja pienyrittäjien keskuudessa on ollut tilanteen sanelemana äärimmäisen nopeatempoista, suurta ja toisille jopa pakollista. Kouluttautumis- ja verkostoitumisjärjestönä tunnettu Suomen Nuorkauppakamarit ry ja paikalliskamarit tarjoavat erinomaisen alustan itsensä kehittämiselle, verkostojen rakentamiselle ja uuden urapolun tueksi.

Koska yhteistyössä on juurikin sitä voimaa jota me kaikki nyt tarvitsemme, kehittyi ajatus yhteistyöstä yli maakuntarajojen. Riihimäen-Hyvinkään Seudun Nuorkauppakamari yhteistyössä Järvenpään Seudun -, Mäntsälän – ja Keski-Uudenmaan Nuorkauppakamarin kanssa ideoivat Täys10! -koulutusjakson, joka pitää sisällään 10 etäkoulutusta 10 viikon aikana. Koulutukset ovat vahvasti työelämää ja omaa kehitystä tukevia ja kouluttajina toimii oman alansa huippuasiantuntijoina toimivia nuorkauppakamarilaisia.

Koulutukset pureutuvat verkkokauppatoiminnan kehittämiseen, etäjohtamiseen, palvelumuotoiluun, sekä moneen muuhun aihealueeseen hyvinvointia unohtamatta.

Tämä yhteistyöprojekti tarjoaa sillan yli maakuntarajojen ja haluammekin tarjota Riihimäen ja Hyvinkään alueen 18 – 40 -vuotiaille kouluttautumisen ja kehittymisen mahdollisuuksia uuden harrastuksen kautta, kertoo Hanna Manninen Riihimäen-Hyvinkään Seudun Nuorkauppakamarista.

Kurita sinäkin koronaa ja karanteenia. Ota yhteyttä lähimpään nuorkauppakamariisi ja tule mukaan kouluttautumaan. Ajat ovat vaikeita, mutta nuorkauppakamarilaiset eivät jää tuleen makaamaan.

Mäntsälän Nuorkauppakamari ry
Keski-Uudenmaan Nuorkauppakamari
Järvenpään Seudun Nuorkauppakamari – JCI Järvenpää
Riihimäen – Hyvinkään Seudun Nuorkauppakamari

Lisätietoja
Puheenjohtaja Hanna Manninen, hanna.manninen@jci.fi, +358 407261697