Riihimäen-Hyvinkään Seudun Nuorkauppakamari auttaa paikallisia yrittäjiä sosiaalisen median avulla

Korona-viruksen vuoksi monen yrityksen asiakaskanta on romahtanut ja toiminta on vaakalaudalla. Tätä haastetta varten Riihimäen-Hyvinkään Seudun Nuorkauppakamari avasi Facebook-ryhmän, jossa paikalliset yrittäjät voivat markkinoida palveluita suoraan kiinnostuneille asiakkaille.

Ryhmän nimi on Riihimäen-Hyvinkään Seudun yritysten palvelut ja tarjoukset, ja se on herättänyt lyhyessä ajassa runsaasti mielenkiintoa. Ensimmäisen vuorokauden aikana ryhmään on liittynyt lähes sata paikallista yrittäjää ja henkilöä.

– Nuorkauppakamaritoiminnan tavoitteena on vaikuttaa positiivisesti yhteiskuntaan ja omaan elinympäristöön. Tarvitsemme paikallista yrittäjyyttä jatkossakin, joten ostamalla paikallista, tuet alueesi yrittäjiä tässä äärimmäisessä tilanteessa, kertoo Riihimäen-Hyvinkään Seudun Nuorkauppakamarin puheenjohtaja Hanna Manninen.

Suomen Nuorkauppakamarit ry

Nuorkauppakamari on kansainvälinen alle 40-vuotiaiden jäsentensä kehittymis- ja johtamiskouluttautumisjärjestö sekä kontaktiverkosto. Suomen Nuorkauppakamarit ry kehittää yhteiskuntaa ja johtajuutta paremman tulevaisuuden turvaamiseksi. Suomen Nuorkauppakamarit ry on perustettu vuonna 1957. Varsinaisia jäseniä noin 2 500 ja yhdessä alumnien kanssa n. 5 000. Globaalisti Nuorkauppakamari eli JCI toimii ~120 maassa, yli 200 000 jäsenen voimin.

Riihimäen-Hyvinkään seudun Nuorkauppakamari ry on perustettu vuonna 1960, joten se viettää tänä vuonna 60-vuotisjuhliaan.

Lisätietoja:
Hanna Manninen, puheenjohtaja: hanna.manninen@jci.fi, 040 726 1697
Facebook: https://www.facebook.com/groups/510283812969051/
https://rhsnkk.fi/