Riihimäen-Hyvinkään Seudun Nuorkauppakamari kouluttaa maailmanlaajuisesti

Riihimäen-Hyvinkään Seudun Nuorkauppakamari kouluttaa maailmanlaajuisesti

Riihimäen-Hyvinkään Seudun Nuorkauppakamari on mukana järjestämässä kaikille avointa, kansainvälistä Togethernet 24h -verkkokoulutusvuorokautta 17.–18. huhtikuuta.

Suomen Nuorkauppakamarit haastavat koko maailman mukaan oppimaan uutta ja kehittämään taitojaan ennennäkemättömässä ja kansainvälisesti koskettavassa tilanteessa koronaviruspandemian aikana. Togethernet 24h -verkkokoulutustapahtuma tarjoaa kaikille avoimia, englanninkielisiä koulutuksia 24 tunnin ajan kouluttajilta ympäri maailman. Kaikki ovat tervetulleita kuuntelemaan koulutuksia johtajuudesta, viestinnästä, myynnistä, motivaatiosta, vastuullisuudesta ja luovuudesta. Tapahtumaan voi ilmoittautua tapahtuman kotisivujen kautta osoitteessa http://www.togethernet24h.com 14. huhtikuuta mennessä.

Riihimäen-Hyvinkään seudun Nuorkauppakamarin puheenjohtaja Hanna Manninen on mukana projektitiimissä kontaktoimassa tapahtuman kouluttajia ympäri maailman. ”Tässä poikkeuksellisessa tilanteessa on tärkeää, että muistamme pitää huolta itsestämme ja pysyä terveinä, mutta on myös henkiselle jaksamiselle tärkeää pysyä virkeänä ja osallistua itseään kiinnostaviin juttuihin. Onneksi meillä on nykypäivänä mahdollisuus tehdä monia asioita kotisohvalta käsin,” Manninen kertoo ja kannustaa kaikkia kiinnostuneita osallistumaan verkkokoulutustapahtumaan.

Tietoa järjestäjästä

Nuorkauppakamari on kansainvälinen alle 40-vuotiaiden jäsentensä kehittymis- ja johtamiskouluttautumisjärjestö sekä kontaktiverkosto. Kehitämme yhteiskuntaa ja johtajuutta paremman tulevaisuuden turvaamiseksi. Suomen Nuorkauppakamarit ry on perustettu vuonna 1957. Varsinaisia jäseniä n. 2500 ja yhdessä alumnien kanssa n. 5000. Globaalisti Nuorkauppakamari toimii 115 maassa, yli 200000 jäsenen voimin.

Riihimäen-Hyvinkään seudun Nuorkauppakamari ry on perustettu vuonna 1960, joten se viettää tänä vuonna 60-vuotisjuhliaan.

Lisätietoja
Puheenjohtaja Hanna Manninen, hanna.manninen@jci.fi, +358 407261697